Aquacity Poprad zaznamenal počas leta nárast tržieb i návštevnosti

26.09.2011 Poprad

Poprad 25. septembra (TASR) - Uplynulá letná turistická sezóna bola pre podtatranské rekreačné stredisko Aquacity Poprad z hľadiska počtu návštevníkov a dosiahnutých tržieb veľmi úspešná. Konštatovala to jeho marketingová manažérka Lenka Chovancová.
\"Počas mesiaca júl bola návštevnosť na rovnakej úrovni ako predchádzajúci rok a v tržbách sme zaznamenali asi 10% nárast. Následne na to v auguste sme oproti predchádzajúcemu roku zaznamenali približne 28 % nárast návštevnosti,\" konkretizovala na margo úspešnej sezóny Chovancová.
Ako dodala, najpočetnejšou skupinou zákazníkov boli už tradične Slováci, za nimi nasledovali Poliaci a Česi. \"Zvýšený záujem hlavne u našich hotelových služieb zaznamenávame aj vďaka vstupu KHL na Slovensko pri ruskej klientele,\" doplnila marketingová manažérka strediska.
Aquacity Poprad ponúklo počas uplynulého leta svojim zákazníkom už tradične množstvo atrakcií v podobe vonkajších a krytých bazénov, toboganov, detských ihrísk, nápojových barov a viacerých druhov sáun či masážnych procedúr. Nechýbala ani bazénová laser show a sobotňajšie diskotékové party organizované v bazénoch Blue Sapphire. Mnohí návštevníci si nenechali ujsť počas leta ani služby moderného beauty centra.
V areáli aquaparku zorganizovali počas leta aj viacero kultúrnych a spoločenských akcií. V prvej polovici augusta to bol napríklad tradičný hudobný festival. \"V tomto roku sme zaznamenali v rámci neho rekordnú účasť,\" podotkla Chovancová s tým, že ďalším lákadlom, ktorý určite priaznivo ovplyvnil návštevnosť rekreačného strediska, boli zároveň miestne atrakcie v podobe aquazorbingu, vodného aerobiku, detských tvorivých dielní alebo tohtoročnej novinky - zábavného lunaparku.
 

Vyberte región

mark